با فشردن کلیک روبرو میتوانید ضمن کسب اطلاع دقیق در مورد مشکل هاردتان و روش های برطرف کردن آن مشکلات ، از هزینه های تعمیرات هارد ، ریکاوری اطلاعات هارد و جراحی هارد به طور دقیق اطلاع کسب کنید

بیگ دیتا

بیگ دیتا

داده های بزرگ را میتوان از نظر چالش های مدیریت اطلاعات توصیف کرد و با توجه به افزایش حجم ، سرعت و انواع داده ها ، قابل مقایسه با پایگاه داده های سنتی نمی باشد . در حالی که تعاریف بسیار زیادی برای این داده های بسیار بزرگ وجود دارد ، بیشتر آنها عبارتند از مفهوم آنچه که معمولا به عنوان 3v از داده های بزرگ شناخنه می شوند . این سه عامل عبارتند از :

بیگ دیتا

دوره یا حجم : محدوده ای است از ترابایت به پتا بایت داده ها .

تنوع : شامل داده هایی است از طیف گسترده ای از منابع و فرمت ها ( به عنوان مثال وبلاگ های وب ، تعاملات رسانه های اجتماعی ، تجارت الکترونیکی ، معاملات آنلاین ، معاملات مالی و … ) می باشد و چیزی است که اکثر سازمان ها با آنها سرو کار دارند و درگیرند .

سرعت : به طور افزایشی ، کسب و کار از زمان تولید داده ها اجتناب ناپذیر است ، تا زمانی که بینش عملی برای کاربران ارائه شود . بنابراین داده ها باید در طول پنجره های نسبتا کوتاه جمع آوری شده ( از روزانه تا زمان واقعی جمع آوری ) ذخیره ، پردازش و تجزیه و تحلیل شوند . لازم به ذکر است که این داده های با سرعت بسیار زیاد وارد شده و مهم آن است که در زمان مناسب به سراغ آنان برویم . واکنش سریع به کار با سرعت داده ها چالش بزرگی برای بیشتر سازمان ها است .

درمطالب بالا اطلاعات کلی از داده های عظیم یا بیگ دیتا ها در اختیار شما قرار دادیم . در ادامه ی مطلب بیگ دیتا میخواهیم تعریف این واژه را بیان کنیم .

بیگ دیتا چیست ؟؟؟
بیگ دیتا چیست ؟؟؟

با ورود به عصر اطلاعات و ارتباطات و شروع یک جهش بزرگ به سمت تکنولوژی ، استفاده از اطلاعات و داده ها به عنوان سرمایه ی اصلی در ابعاد گوناگون جوامع آغاز شد . با پیدایش حجم وسیع این داده ها در دنیای اینترنت و ازتباط شبکه ای ، سبب شد تا دنیای امروزی دغدغه ای جدید پیدا کند که این دغدغه از جنس همان داده هایی بود که در همین دوره با سرعت بسیار زیاد در عرصه های مختلف فناوری اطلاعات ورود کرده بود . موضوع مهم اینجا بود که چگونه این حجم بزرگ و متنوع از اطلاعات را با توجه به ساختار هایی که در فضای فناوری اطلاعات وجود دارد ، کنترل ، مدیریت و پردازش کرد و از آنها در جهت بهبود ایده ها ، فضاسازی ها ، ساختارها و سود آوری بیشتر استفاده نمود . بهتر است به ادامه ی مطلب بیگ دیتا توجه فرمایید .

بیگ دیتا یا داده های عظیم معمولا به مجموعه ای از اطلاعات گفته می شود که اندازه ی آنها از نظر حجمی بسیار زیاد بوده و با نرم افزار ها نمیتوان آنها را به طور دقیق اخذ ، مدیریت و پردازش کرد . این داده ها به طور مستمر در حال افزایش می باشند و به همین علت نمیتوان تعریف مشخصی از اندازه ی آنها ارائه نمود .

طبق تعریف موسسه ای به نام گارتنر : به دارایی هایی با حجم بسیار زیاد ، شتاب بالا با حداکثر تنوع که نیازمند روشی جدید و نوین پردازشی است ، و تصمیم گیری پیشرفته به همراه پیشرفت در کار ، پیدایش ایده و بینش جدید و بهینه سازی فرآیند را امکان پذیر می سازد ، داده های عظیم یا بیگ دیتا می گویند .

از سال 2011 به بعد حجم وسیعی از اطلاعات ( تقریبا 1000 پتابایت معادل 1,000,000,000,000,000 مگابایت ) تولید می شود که به دنبال خود مستلزم یک مدیریت مناسب می باشد که بتوان از آنها به طور صحیح در زمینه های مختلف استفاده نمود .

در واقع مسئله آن نیست که چقدر اطلاعات به دست می آورید بلکه مسئله این است که با اطلاعات بدست آمده چه میکنید و چگونه از آنها در ابعاد مختلف استفاده میکنید . این داده ها ، اطلاعات دارای ارزش می باشند ، به گونه ای که با دریافت صحیح این اطلاعات و تحلیل آنها می توانند پاسخ سوالاتی را بیابند و اطلاعاتی در راستای کاهش هزینه ها ، کاهش زمان ، توسعه ی محصولات جدید و پیشنهادات جدید و تصمیم گیری هوشمندانه تر در راستای بهبود کسب و کار را بدست آورند که این اطلاعات بسیار مفید می باشد .

هدف از ارائه ی این مطلب آشنایی شما عزیزان با موضوع داده های عظیم یا همان بیگ دیتا بوده است . امیدواریم این مطلب برای شما مفید واقع شده باشد .

بیشتر بدانید

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها