با فشردن کلیک روبرو میتوانید ضمن کسب اطلاع دقیق در مورد مشکل هاردتان و روش های برطرف کردن آن مشکلات ، از هزینه های تعمیرات هارد ، ریکاوری اطلاعات هارد و جراحی هارد به طور دقیق اطلاع کسب کنید

تفاوت فرمت NTFS FAT32 در هارد

کانون آلفا در تلاش است تا به بهترین شکل ممکن ، جامع ترین و مفید ترین اطلاعات را جهت رفع ابهامات و نیاز شما عزیزان در اختیارتان قرار دهد . از این رو طی مقاله ی زیر شما را با تفاوت های فرمت NTFS و FAT32 آشنا می کنیم .

فرمت FAT32

FAT32 مخفف عبارت File allocation table ، به معنای جدول تشخیص فایل می باشد همچنین پسوند 32 در این عبارت ، بیانگر این است که اطلاعات در تکه های 32 بیتی ذخیره شده اند . شروع فعالیت این نوع فرمت همزمان با آغاز فعالیت ویندوز 95 ، با جایگزینی بر فرمت FAT16 صورت گرفت . مزایا و معایب این نوع فایل ها در نوع خود ، بر پایه ی قدمت آن ها می باشد . این دسته از فرمت های FAT32 در کامپیوترهای مدرن با عدم پشتیبانی مواجه هستند اما در کنسول های بازی و فلش های USB به خوبی پشتیبانی می شوند .

ریکاوری FAT32

سیستم های فایل FAT32 ، تنها توانایی پشتیبانی 4 گیگابایت را دارند و فایل های بیش از 4 گیگابایت از توان آن ها خارج می باشد . امکان ایجاد فضای حداکثر 8 ترابایت در این نوع فرمت وجود دارد اما در آینده یکی از عوامل آزاردهنده در این قسمت به شمار می رود .

فایل FAT32 ، انتخابی مناسب برای فلش به شمار می رود اما برا درایورهای لپ تاپ توصیه نمی شود . در حقیقت این سیستم فایل پپشتیبانی نامناسب ، جهت پشتیبانی از امکانات مربوط به محدودیت و مدیریت دسترسی کاربران می باشد به طوری که امکان نصب به روزترین نسخه های ویندوز با فرمت FAT32 وجود ندارد و تنها به وسیله ی فرمت NTFS قابل نصب هستند .

تفاوت فرمت NTFS و FAT32

مهم ترین عوامل مؤثر درایجاد تفاوت در فرمت FAT32 و NTFS در ریکاوری هارد شامل 3 بخش زیر است :

  1. سازگاری : دارای تمامی نسخه های مک ، لینوکس ، کنسول ها و… که در درگاه USB قرار دارند .
  2. محدودیت : یکی از مهم ترین عوامل تأثیرگذار در تفاوت فرمت FAT32 و NTFS ، محدودیت می باشد ، به طوری که برای هر فایل حداکثر حجم 4 گیگابایت و برای هر درایو حداکثر حجم 8 ترابایت می باشد .
  3. برترین کاربرد : جهت استفاده در حافظه های جانبی به کار گرفته می شوند با فرض اینکه به فایلی با بیش از 4 گیگابایت نیازی ندارند .

بیشتر بدانید : فعالیت هایی که در زمان ارور فرمت هارد دیسک مشاهده میکنیم 

فرمت NTFS

 فرمت NTFS به طور کلی ، فرمتی پرکاربرد برای هرویندوز به شمار می رود . به همین جهت ویندوز، سیستم را ؛ در ابتدای نصب درایو با سیستم فایل NTFS فرمت می کند . محدودیت حجم فایل و درایو NTFS  به گونه ایست که در عملکرد سیستم دچار مشکل نمی شوید . فرمت NTFS ، از ویژگی های مدرنی برخوردار است به طوری که پشتیبانی از امکانات مربوط به محدودیت اجازه ی دسترسی به فایل ها و فولدرها ، این فرمت را برای ویندوز به یک فرمت ایده آل تبدیل کرده است اما با وجود تمامی این مزایا ناگفته نماند که مشکلاتی را نیز به همراه دارد . فرمت NTFS ، سازگاری و انعطاف فرمت FAT32 را ندارد همچنین نسخه های قدیمی تر از ویندوزهای XP برای این فرمت کارایی ندارند و تنها سیستم عامل مک توانایی خواندن درایوهای NTFS را بصورت پیش فرض دارند اما قابلیت نوشتن بر روی آن ها را ندارند .

این نکته را نیزبه خاطر داشته باشید که این فرمت عاملی مؤثر در افزایش سرعت کپی و بارگزاری اطلاعات می باشد به طوری که :

1.سازگاری : عملکرد بالای فرمت NTFS با به روزترین نسخه های ویندوز

2.محدودیت : عدم محدودیت این نوع فرمت برای حجم درایو و حجم فایل

3.بهترین کاربرد : کارایی مناسب این فرمت برای ویندوز و درایوهای داخلی کامپیوتر و لپ تاپ با سیستم عامل ویندوز

کانون آلفا و تیم تخصصی فعال در این زمینه تمام توان خود را بکارگرفته تا به وسیله ی تخصص و آگاهی خود بتوانند مشکلات شما کاربران عزیز را در زمینه ی تفاوت فرمت NTFS FAT32 در هارد برطرف نمایند زیرا هدف آلفا جلب رضایت شماست ، کافیست اعتماد کنید …

بیشتر بدانید

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها